Microgold behandling gång 2 …

Idag var det dags för andra omgången av min Microgold behandlingKlinik Villastan.

Det är min duktiga och erfarna väninna Ann-Louise som idag såg till att jag fick in i huden en massa vitaminer och botox genom att blandningen hälls i en liten behållare som har ett huvud med 20 små tunna nålar som sedan används för att stämpla lite lätt ansiktet.

Botox för en utslätande effekt och alla vitaminer för att tillföra huden spänst, lyster och självklart fukt.

Behandlingen kändes knappast och du kan välja att göra den med eller utan botox, allt efter önskemål. Jag valde med =)

Fina Ann-Louise <3

Tog en kopp kaffe innan det var dags att gå hem med en fräschare hud.

Jag älskar behandlingar av de flesta slag och tycker att det är viktigt att ta hand om min hud.

Nicole har åkt med sin kompis Matilda till Småland där de ska jobba 3 dagar hos Matildas pappa så vid 17 tiden tog de tåget för att åka iväg på en kombination av jobb och nöje.

För min del blir det en lugn lördag kväll med Molly för att imorgon åka till Göteborg. Tagit en värktablett för smärtan i höfterna och kan för tillfället inte kunna tänka mig att vara någon annanstans än där jag är, i värmen under täcket =)

Hoppas du njuter av en mysig lördag kväll. Många tittar kanske på Mello men för min del hoppar jag denna tillställning helt … Tror att man måste nästan ha vuxit upp med Melodifestivalen för att uppskatta den och som italienska är det nog inte riktigt min grej. Jag håller mig till mina dokumentärer =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *