Stor Bloppis på Blackstone i Göteborg!

Något som idag är mer vanligt än ovanligt är ett visst miljötänkande och en insikt om att produktionen av kläder och all den konsumtionen kring detta påverkar vår Moder Jord.

Att fler och fler har börjat sälja och handla vintage är definitivt ett steg i rätt riktning så tror att Johannas stora bloppis kommer att vara mer välkommen än någonsin!

Skriv därför in att den 29/2 mellan 12-15 kommer Johanna och även jag att ha en STOR bloppis med FANTASTISKA priser på underbara Blackstone mitt i centrala Göteborg, ca 30 m. från Avalon Hotel.

Förra året var vi på Hotel Post och när vi tog detta kort var vi så trötta, ögonen gick helt enkelt i kors.

Jag har varit med när vi körde första och andra gången på Hotel Pigalle, förra året på Hotel Post och nu på Blackstone. Alltid mycket folk, härlig energi och glada tjejer/kvinnor som shoppar till billiga priser! Männen kan istället sätta sig och njuta av ett glas sittandes i en skön stol.

I år har istället Johanna ordnat samma plats där hon hade sin bok release och jag kan bara intyga och bekräfta att de rätter som serverades då var riktigt goda och att deras pizza var en favorit.

Perfekt val att ha bloppisen på mysiga Blackstone där du även kan sitta och njuta av en god lunch eller ett glas bubbel. Vilken ljuvlig kombination! En lördag med god mat och väldigt billiga kläder! Kan det liksom bli bättre?

Johanna har som vanligt hur mycket kläder som helst och jag har med mig några egna men även kläder från butiken som är kvar, dvs. helt nya märkeskläder som på bloppisen kommer att säljas för mellan 10-20% av ordinarie pris!

Ja, du hörde rätt!!! Så skriv ner 29/2 mellan 12-15 på restaurang Blackstone! Jag kommer att ha framförallt vår/sommarkläder vilket är alldeles perfekt då det är just den säsongen vi går emot <3

VÄLKOMNA till Johannas bloppis med mig också =)

Dela gärna så att fler hittar till detta <3

4 thoughts on “Stor Bloppis på Blackstone i Göteborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *