Att läsa av händer …

Häromdagen var jag och fixade mina naglar och som vanligt gjorde jag shellac, en nagellack som verkligen håller i flera veckor.

Jag valde en ljusrosa nyans för även om jag inte är pink av mig så tyckte jag att den kändes fräsch och lite vårig efter att ha haft en röd nyans under Jullovet.

Händer är verkligen en del av kroppen där åldern syns tydligt men vad mer kan man läsa av av en hand?

På väg till min gymnasieskola när jag bodde och gick i skolan i Italien fanns en liten butik som sålde spännande saker som tarotkort, stenar som ska ge olika typer av energier och en massa annat för de som vill tro det andliga, på energier.

En dag gick jag och en väninna in för att titta lite vad de hade och killen bakom kassan bad mig att visa min hand. Han tog den och studerade i några sekunder handflatan för att direkt säga ”du är skorpion” vilket jag är =)

Frågade nyfiket hur kan kunde se det av handen och då visade han mig linjerna som hos mig är lite skarpare, synligare än hos honom själv eller min väninna då vi jämförde. Detta skulle betyda just att jag har en stark personlighet vilket skorpioner då har.

I Italien är det nämligen inte alls ovanligt att människor frågar varandra om vilken stjärntecken man är. Den frågan är nog lika vanlig som många andra ”lära känna” frågor.

Livslinjen, huvudlinjen och ödeslinjen minns jag inte att han kommenterade (kanske bra det =) men vill du läsa lite om detta online så finns en artikel HÄR. Kanske inte speciellt vetenskaplig då ämnet i sig är kanske inte direkt det =) men lite underhållande läsning om man vill i nästa steg försöka sig på konsten att läsa av sin egen hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *