En söndag med 2 timmars sömn …

Vaknade vid 2 inatt och kunde verkligen inte somna om. Inte alls trevligt när man har möjlighet att sova en söndag. Satte på en film vid 3 för att vid 6 gå upp och vid 7-7.30 gå till Kafé Orion och ta en kaffe med Babis som uppskattar när man kommer och underhåller lite.

Var yr av tröttheten så gick faktiskt och solade 11 minuter. Var ensam på solariet men vad annars en söndag morgon vid 8.30? =)

Hämtade sedan bilen och åkte och handlade lite kattmat och dryck för att sedan köra direkt till Picke sjön och ta en runda runt sjön.

Vilket väder denna söndag har bjudit på! Sol och 1 grad var det när jag tog min promenad och det var verkligen balsam för själen att andas frisk luft i naturen.

När jag kom hem och solen fortsatte att skina kände jag hur tacksam jag är att mina fönster är putsade sedan några dagar tillbaka. Vilken skön känsla det är när de glänser rena! Gå tillbaka några inlägg så ser du vad bolaget heter om du söker efter tips.

Har tvättat håret och nu ligger jag i sängen och ska titta på avsnitt 2 på en dokumentär … De visar inget hemskt men den är hemsk i sig då man vet vad den personen har gjort sig skyldig till. Kramar Molly lite extra och ska tipsa om några bra sådana i dagarna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *