Att umgås en lördag kväll runt mumsig mat …

I fredags fick jag på kvällen ett väldigt trevligt SMS från Magdalena som frågade om jag ville komma på middag då Nicole skulle sova över hos dottern Tilda och så hade hon även bjudit dit vår gemensamma väninna Sarah.

Tyckte att det lät som en alldeles perfekt lördag kväll så var inte svårflörtad och svarade med ett JA med stora versaler =)

Sarah som fick skjuts hämtade upp mig på vägen (tack <3) och vid 18.30 stod vi utanför deras fina hus.

En massa mumsig plock stod framdukat i köket och temat var tryffel då det var tryffelskinka och tryffelsalami bland allt annat gott som vi smaskade i oss till lite bubbel. Jag blev snabbt mätt och insåg när Magdalena började koka pasta att detta var bara förrätten!!!

Tur att jag inte hade ätit något tidigare på dagen …

Från deras nyrenoverade kök till att sätta oss i matsalen där vi blev serverade en väldigt god pasta som Nicole redan hade varmt pratat om då hon älskar Magdalenas mat. Förstår helt enkelt anledningen till det nu …

Magdalenas dotter Tilda är sedan flera år kompis med Nicole då de träffades genom Nicoles extra mamma som känner Magdalena.

Förra året blev hon inbjuden till att bo hos de en vecka i Marbella något hon ska även göra i år precis veckan innan skolan börjar igen. Hon älskade den semestern och för oss föräldrar känns det väldigt tryggt att hon åker på en sådan resa där hon bor med vuxna vi känner.

Denna sommar blir det Marbella två gånger för min dotters del, en vecka precis efter skolavslutning med två andra tjejkompisar och en vecka innan skolan börjar igen hos Magdalena och familj för att däremellan förhoppningsvis sommarjobba. Ett mycket bra upplägg på sommaren helt enkelt som hon själv känner sig nöjd med <3

Det blev många skratt när de skulle berätta om sådant som tonåringar tänker på, vad de vill göra i Marbella och en massa annat. Får nog erkänna att jag älskar tonåringar och det är väl tur det då jag omges med de både hemma och på jobbet =)

Magdalena tyckte nog att vi behövde ännu några fler kcal efter all plock och pasta då hon efter en stund serverade oss allt annat än en light kaka då Nutella var en av ingredienserna. Smaskig var den dock …

Mamma mia, ännu mättare, haha men så gott och så trevligt det är att sitta några timmar, umgås runt mat, prata och lyssna.

Vi flyttade oss till vardagsrummet och vid 23 tiden blev vi hämtade och jag fick snällt skjuts även hem.

Jag som trodde att jag hade några bilder på oss vuxna också men icke … Och så såg jag håret ut, så blir det nämligen när det har regnat på en och alla paraplyer som jag hade hemma är borta …

Tack alla för en mycket trevlig lördag kväll och Magdalena har lovat mig att skicka recepten så de kommer nog snart även här i bloggen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *