Att leta kläder inför konfirmation i Italien …

Inlägget innehåller reklam för Wakakuu i form av annonslänkar

Denna förmiddag började med att möta upp min väninna och fd kund Linda för att ta en mumsig latte i stan där vi satt en stund och pratade innan vi gick och provade lite kläder.

Såg häromdagen denna set från Lindeberg i denna beiga/guldiga nyans och kände att DEN måste jag prova. Behöver nämligen något snyggt och klassiskt till min systerdotters Matilde konfirmation i slutet på maj.

Vi har bokat flygbiljetterna till Bologna och ser otroligt fram emot detta.

Byxorna är väldigt vida så måste nog ta med mig en sko och prova DETTA snygga set igen. Jag kan prova och köpa den här i småstaden men annars kan du enkelt klicka på länken så finns den även online (märke: Lindeberg). Ska jag köpa den vill jag ha båda och veta att jag kan använda de även separat.

Maty är hemma med min syster då hon är febrig så ringde och skickade korten här ovan så att hon fick möjligheten att komma med synpunkt då det är trots allt hennes konfirmation.

Zia = moster, è = den är, bellissimo = jättevacker.

Svarade Bene = bra med några bananer då min underbara syster gjorde lite narr av mig och sa att jag såg ut som en gul banan i den (vilket dock hon egentligen inte menade =)

Förutom att prova detta köpte jag en svart tidlös blus och ett par coola svarta denim med små silvriga nitar vid sidan. Riktigt sköna var de också.

Imorgon kommer jag ha en floppys här i bloggen där plaggen kostar ca 20% av ordinarie pris trots att de är helt nya! Missa inte att titta in i bloggen imorgon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *