Rena fönster, tack Jimmy!

Något jag ogillar även om jag är lite för lat för att göra det själv är att ha det stökigt hemma. Försöker hitta ursäkter som att pendlar man just nu nästan 4 h om dagen och jobbar heltid samt ska plugga också vid sidan av allt detta så är kanske inte tiden det man har över.

Visst finns helger men min vän skrattar åt mig för han tycker att på söndagar vill jag inte göra något ansträngande alls. ”Det märks att du är katolik Michela och att du lever efter att söndagar är till för att vila”. Haha! Vet inte om förklaringen finns i min religion (troligtvis inte =) men när helgen kommer vill jag verkligen göra allt annat än att städa.

Jag är värd lite Netflix och chill helt enkelt för att ladda lite batterierna =).

Är det dock något som gör att allt ser mycket smutsigare och dammigare ut än något annat så är det just smutsiga fönster. Ni vet, när solen visar sig så inser man hur hemskt allt ser ut att vara men om fönstren är rena så är känslan en helt annan.

Frågade på Instagram om några hade tips på ett företag i Borås och voilá så kom Jimmy från Ruta 7H för att fixa detta åt mig. Sååååå tacksam! Vill ni ringa till de så har de 0735057210 mail info@ruta7h.se och HÄR finner du även deras hemsida.

Min katt Molly smög sig runt Jimmy nyfiken som katter kan vara och säkert extra spännande när de där fönstren öppnar sig.

Iom. RUT avdragen så är både fönsterputsning och städning något som inte behöver påverka ekonomin speciellt mycket och då framförallt fönsterputs som man kanske behöver göra 4-5 gånger om året och inte varje vecka.

Med rena fönster blir jag nu inspirerad på att ta fram dammsugaren, moppen och damma lite här och där. Hur bra som helst …

Så nöjd och tacksam för att denna onsdag få rena fönster, TACK Jimmy!

4 thoughts on “Rena fönster, tack Jimmy!

  1. Måste säga vilken verklig blogg du har så som det riktiga livet är. Du värdesätter oxå de små tingen. Inte undra på om du vill ta det lugnt som går upp mitt i natten på vardagarna. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *