Lite kultur en tisdag kväll…

På tisdagar har vi lärare som ingår i arbetslaget för ekonomiprogrammet oftast möte men denna tisdag fick vi korta ner det med 1 h för att ha lite gemenskap utanför skolan.

Det är nämligen Göteborgs Filmfestival och efter en tidig gemensam middag nära biografen på Avenyn gick vi till den lilla salongen för att ta del av lite internationell kultur i form av en kinesisk film “Wisdom Tooth“.

Vi satt alla på rad 1 eller 2 (vi var ca 10 tror jag) och förstod rätt så snabbt att filmen var lite för kulturell för min del =) Min ena kollega sa att “ja, det är smala filmer som visas på filmfestivalen” vilket man förstår. Smala av den anledningen att de inte lockar en stor publik …

Min andra kollega började snarka efter bara en kort stund (men vaknade till) vilket inte hade gjort så mycket om han inte hade suttit bredvid regissören och ena skådespelerskan som fanns på plats (dålig placering för snarkandet =) för att i slutet på filmen svara på frågor från publiken …

Just det momentet var nog den mest intressanta då vi fick möjlighet att lyssna på tankarna kring filmen. Filmen i sig kommer jag inte att se igen för likt en visdomstand, tar man bort den bara en gång =)

Det finns dock säkert många sevärda filmer som visas på filmfestivaler och som får på detta sätt en möjlighet att komma ut trots att de inte blir de där kassa succéerna.

Lite mat och kultur med mina fina kollegor och så gick jag till den lägenhet som en kompis har hyrt. Smidigt för min del så ska sova där även imorgon kväll då jag har sena lektioner och börjar tidigt på fredag.

Ikväll har jag tyvärr väldigt ont i mina höfter. Magnetröntgen jag gjorde i slutet på december på ländryggen visade inget anmärkningsvärt vilket dock inte förvånar mig då det är inte ryggen jag har ont i =) Nästa fredag ska de istället röntga (vanlig röntgen) höfterna och så ska jag träffa ortopeden direkt efteråt. Som tur är har han skrivit ut starkare tabletter än Alvedon för denna kväll är jag verkligen i behov av de för att kunna somna.

Har nu haft denna smärta som varierar i grad i 4 månader så håller tummarna för att det inte är något kroniskt och att de snart finner en förklaring och gärna en sådan som enkelt går att bota …

Nu ska jag sätta på en dokumentär att somna till för 4.50 ringer väckarklockan imorgon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *