Dollys challenge …

En kvinna jag skulle vilja se uppträda är ingen annan än Dolly Parton. Visste du förresten att hon är 74 och att hon under 2020 förutses bli en av de största trendsetterna? Just nu är hon aktuell med en dokumentär som visas på Netflix (och som jag självklart ska se) men även för en collage på sociala medier.

Med kommentaren ”Get you a woman who can do it all” har hon lagt hon fyra olika bilder på sig själv med glimten i ögat för så är Dolly. Hur ser en av dina typiska Linkedin/facebook/instagram och Tinder bilder ut (oavsett om du har Tinder eller inte)?

Lite underhållande för visst lever vi i en värld där vi kanske visar upp olika sidor av oss själva beroende på vilken plattform vi är inloggade på?

Många är kändisarna och icke kändisarna som har tagit tillfället i akt att göra detsamma. Från Oprah till Ellen, från Gordon Ramsey till många många fler …

Själv insåg jag väldigt snabbt att jag saknar en klassisk Linkedin bild så tog bara en bild som är tagen på jobbet och valde att inte ha en bild med urringat på Tinder bilden även om de bilderna finns många av …

Många har valt att även göra samma för sina djur och alla dessa bilder finner du under #dollypartonmemechallenge.

Hur skulle dina fyra bilder se ut?

Sedan jag var runt 12-13 har jag tittat på Dollys filmer och insett snabbt att det är en väldigt intelligent kvinna. För mig är inte intelligens nödvändigtvis förmågan att minnas exempelvis alla huvudstäderna i Europa men att kunna ha glimten i ögat och en viss självdistans till sig själv är för att klara av de förutfattade meningar som hör till ett visst utseende.

Två av mina favorit citat från denna ikoniska kvinna <3

Avslutar detta inlägg med min favoritduo Dolly & Kenny <3 Lyssna HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *