Att försöka att inte messa …

Igår åkte jag till Göteborg efter jobbet och min fina vän Fazli bytte ut mina extensions. MILLE GRAZIE =) Sist la han in kortare sådana men nu ville jag ha de lite längre igen så att jag istället kan gradvis låta längderna klippas upp.

Så nöjd är jag nu så tusen tack min vän på alla möjliga språk <3

Sov sedan över i grannstaden och somnade nästan i soffan medan någon annan tittade på sporten … Efter att ha jobbat åkte jag hem och så fort jag satte foten innanför dörren möttes jag upp av min dotter som ville att jag skulle vara smakråd gällande outfit.

Man tackar för det förtroende och voilá tog hon på sig en top i en helt fantastisk färg till svarta enkla byxor medan kompisen Holly gömmer under koftan en ursnygg body (som även Nicole har).

Nicole fixade håret båda och Holly ansvarade för sminkning och hon är så himla duktig på det. Får gå kurs =)

Något jag behöver ”jobba med” är att inte vara så jobbig med det där kontrollbehovet om att veta att allt är ok med jämna mellanrum (lite för täta sådana =)

Nu ska jag INTE messa förrän vid 23 för självklart vill jag att hon ska ha kul och inte sitta med mobilen i handen och försäkra sin mamma att allt är bra … Tittar nog lite för mycket på ”true crime” dokumentärer …

Kan dock inte låta bli att hoppas att hon är hemma inte efter 1 så att jag kan somna. Omöjligt att göra det innan jag vet att hon är i sin säng <3

Kommer jag att vänja mig någon gång tro?

2 thoughts on “Att försöka att inte messa …

  1. Hej! Skratta till när jag läste om ditt så kallade kontrollbehov ;) känner så väl igen det. Som jag brukar säga till min dotter att än om du är 18 år fyllda och tar väl vara på dig själv och har allt under kontroll så behövs ändå ett litet sms för att stilla en mammas tankebanor som kan skena iväg lite hur som ;/. När jag som mamma försöker intala mig själv att strunta i att smsa, så tar det högst 10 min så går jag emot mig själv och kör iväg ett sms ”Hej! Allt bra” Som mamma vill man ju veta att allt är bra, så jag förstår dig Michela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *