Alla Hjärtans dag närmar sig …

Även om jag inte är så mycket för högtider så finns det en dag som mitt hjärta bultar lite extra för: Alla Hjärtans Dag <3

Jag vet att det är en sådan dag som är till för att konsumera, för att blomsterhandlare ska sälja rekord på röda rosor, för alla de söta nallar som säljs och köps med romantiska texter, för romantiska weekend och för hyllningar på sociala medier till sin älskling (medan i verkligheten man kanske inte riktigt känner det man förmedlar ut).

Oavsett cynismen så är det själva formen på hjärtat som jag gillar och den visas och syns tydligt i butiker de första två veckorna i februari. För mig är Alla Hjärtans dag inte en dag som man nödvändigtvis behöver känna att man måste ha en partner för att gilla, själv har jag alltid uppvaktat min dotter med de där hjärtan <3

Så såg det ut för 2 år sedan på hennes säng när hon kom hem från skolan …

I år har jag kommit på en liten present som inte är någon sak och egentligen inte heller någon direkt upplevelse men något jag tror att hon gillar =) Det återstår att se om ca 3 veckor om det blev något som uppskattas eller inte …

För att stanna kvar i kärlekens tecken så var jag i Cattolica, vid Adriatiska kusten för 3 år sedan och då togs detta kort. Titta bakom mig <3

Äkta AMORE tror ni? Det vill åtminstone jag tro <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *