Träning och en liten pälsig frestelse …

För ett par dagar sedan kände jag mig riktig febrig men då jag mådde bra igår gick jag till gymmet idag för att träna med Vivvi som visade mig lite olika maskiner och vad de tränar. Känner mig nämligen annars lite vilsen och vet inte vad jag ska göra när jag är på gymmet (förutom att jag vet att jag är där för att träna förstås =)

Först värmde jag upp med 6 minuter rodd och 30 minuter på lutning 4 på löpbandet där jag dock promenerade. När vi körde lite styrka var det bara att inse att Vivvi kunde konversera under passet som om vi satt på ett kafé medan jag flämtade och hade muskler som brände (de är inte så vana) för att inte tala om att jag var väldigt yr vilket dock beror nog mest på att jag har något i kroppen.

Inspirerande att se vilka vikter hon hade på sina maskiner och då vi alternerade så kunde jag inte stå och byta till lättare sådana så imorgon lär jag nog ha några små svårigheter att röra mig skulle jag misstänka …

Håller nu på att tvätta det mesta som bara väntade på detta och så ska jag bara krya på mig resten av dagen så att den där influensan inte bryter ut då imorgon väntar en söndag i Göteborg.

En liten pälsig lockelse just nu är att Knuts uppfödare har lagt ut en helt underbar liten video på en pomeranian kille i samma färger som Knut som är till salu. Han är knubbig, halkar och är helt bedårande. Hur ska jag kunna motstå? <3 Får inte gå in på Facebook tills han är såld tror jag för har så svårt att inte bara skicka ett meddelande med ”köper honom gärna” <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *