Att ibland kunna få sova en timma längre …

Idag kunde jag sova en timma längre än vanligt för tack och lov har en vän hyrt en lägenhet i 4 månader som ligger enbart 3 minuter från centralstationen i Göteborg vilket innebär att jag ibland kan sova över där. Att lämna sängen kl. 6 och inte 5 känns som en humanare tid måste jag erkänna så den lilla lyxen väntar någon gång i veckan i några månader framöver.

Lägenhet är helt fantastisk, 150 kvm med en stor terrass så att komma hem till mina 80 kvm känns verkligen hälften så stor och inte heller har jag en toalett på 25-30 kvm med bastu och kylskåp men så är jag ändå ingen bastu älskare…

Väl hemma gick jag till vår centrum för att handla sådant som tar slut som body butter, duschkräm, schampoo mm och så kunde jag inte låta bli att gå in till Mariella för att titta på allt fint de har. Alltid trevliga Rebecca hjälpte mig med en present och jag var nära att köpa presenter även till mig själv =)

Varför tillhör jag de som bara vill ha om inte allt det mesta? =)

De gröna lyktorna har jag på toaletten och de är så fina som i alla andra färgerna också för all del …

Ikväll blir det en Mollys kväll då jag inte var hemma igår natt. Vi ska ligga och titta på dokumentärer och mysa för det är precis vad vi älskar att göra en fredag kväll som denna <3

2 thoughts on “Att ibland kunna få sova en timma längre …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *