En förmögen katt …

Programmöte idag så kom hem vid 18.45 och imorgon eftermiddag/kväll har vi ”Bikupa”. Ett väldigt bra tillfälle för föräldrar och elever att gå runt till alla undervisande lärare då våra tonåringar inte alltid är så pratiga om läget i skolan och kanske även för att få ett ansikte på oss lärare.

Så imorgon ska vi lärare sitta vid var sitt bord och ha en slags ”speed dating” med föräldrarna som kommer.

På tisdagar har jag 4 lektioner så något som behövs är kaffe och jag har i dagarna invigt en av mina Julklappar som var helt slutsåld på nätet men som vi hittade i Karl Lagerfeld butiken i London.

Förutom att min take away mugg är otrolig söt så känner jag mig lite miljövänlig också vilket inte är helt fel. En liten kuriosa om du inte redan visste det är att Karls katt Choupette (en Birmakatt som min lilla Molly) är den som har fått ärva Karl Lagerfelds förmögenhet efter hans bortgång.

I Frankrike får man inte enligt lag låta ett husdjur ärva men då Karl var tysk så gick hans testament under tysk lag och där har djur arvsrätt. I Sverige kan man inte låta sina djur ärva om du nu funderade i de banor.

Måste nog tagga Choupette på någon av Mollys bilder på Instagram för who knows? Amore kanske uppstår? =)

Vilket par och vilka små söta Birma kattungar de hade kunna få (om vi bortser från att Molly är steriliserad)

3 thoughts on “En förmögen katt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *