Afternoon tea på Hotel Dorsia …

Vad gör man en söndag om inte strosa lite runt i Göteborg och njuta av en afternoon tea på fantastiska Hotel Dorsia?

Det var nämligen precis vad Nicole, jag, Ann-Louise och Saga gjorde denna lite gråa söndag. Från grått till knallrosa för det är precis alla starka färger och detaljer som gör detta hotel till ett fantastiskt sådant.

Det var många som hade valt att att äta sandwich, scones och sötsaker denna dag för i salongen där afternoon tea serverades såg det fullt ut men som tur är hade vi bokat så att vi kunde sätta oss och vänta in allt som serverades …

Helt klart en mysig utflykt till grannstaden i underbart sällskap och i en vacker miljö …

Nu är klockan strax 20 och denna helg går mot sitt slut tyvärr … Hade nog önskat mig en extra söndag =)

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till jobbet och sedan väntar magnetröntgen på Carlanderska. Har aldrig magnetröntgas så tycker att det ska bli lite spännande? Är det så jobbigt som många säger trots att de jag har pratat inte egentligen lider av klaustrofobi?

Lite oväntat att man ska ligga där mellan 30-60 minuter, det är lång tid speciellt om det inte är en trevlig upplevelse men lite spännande tycker jag att de ska bli speciellt med tanke på att detta leder till att jag får reda på varför jag har så ont i höfterna som jag ofta har.

4 thoughts on “Afternoon tea på Hotel Dorsia …

    1. Får se vad min smärta beror på men att det skulle bero på klimakteriet har jag aldrig hört någon gissa på innan … Hur kom läkaren fram till det? Det som är bra med magnetröntgen är just att de kan med stor sannolikhet se orsaken till att jag har ont <3

    2. Ska bli helt enkelt spännande att veta vad magnetröntgen visar och vad läkaren säger att jag ska göra för ibland har jag så ont att jag har svårt att gå …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *