Krämig tryffelpasta med lövbiff och parmesan …

När jag kom hem efter jobbet så åkte Nicole och jag iväg och handlade då hon ville göra en tryffel pasta som middag vilket jag självklart inte hade några invändningar emot.

Så här gör du:

Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs löken för att sedan tillsätta grädde, salt och peppar. Låt såsen småsjuda i ca 5 minuter så att grädden kokar ner och får en krämigare konsistens.

Stek lövbiff och koka valfri pasta. Blanda den kokta pastan med gräddsåsen och tillsätt tryffel sås (vi köpte vår på Cassise i Borås men finns även i mindre burkar på bland annat ICA), färsk riven parmesanost och baby spenat.

Blanda om väl, tillsätt lite vit tryffel olja och servera.

Buon appetito från Casa Castellari <3

Ingredienser:

1 schalottenlök, 1 klyfta vitlök, 1 msk smör, lövbiff, 4 dl grädde, 0,5 tsk salt, lite peppar, 400 gram pasta, 3- 4 tsk tryffel sås, parmesanost, babyspenat och lite vit tryffel olja. Ingredienserna är lite vaga då min dotter påstår att ”hon går efter känslan” =)

Jag kan bara intyga att det var väldigt gott, alldeles för gott.

Lill Castellari kan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *