MicroGold med botox …

En av de tacksamma julklapparna jag fick (och önskade mig) var en microGold behandling med botox vars syfte är att tillföra genom små osynliga små hål i huden hyaluronsyra, vitaminer, antioxidanter och botox (behandlingen kan även göras utan botox).

Idag gick jag därför till Klinik Villastan för att göra behandlingen.

Genom att denna cocktail av ingredienser appliceras på detta sätt kan de lätt transporteras ner i huden på just det djup där de gör som mest nytta så jag la mig i den sköna behandlingssängen och lät Ann-Louise förklara, visa och behandla mig.

Behandlingen:

  • jämnar och slätar ut huden
  • förbättrar ytliga acneärr
  • förbättrar resultatet av laserbehandlinglar
  • bleker pigmenteringar
  • drar ihop porer

Vill du se hur behandlingen görs så har de på Klinik Villastan lagt ut den på sin Instagram @klinikvillastan.

Skönt att börja det nya året med en liten näringscocktail till ansiktet och så köpte jag även en av de där nyttiga juicen med bland annat selleri för att känna mig lite extra nyttig idag =)

Nu är snart klockan 21 då jag gick upp klockan 5 (Jullovet är helt enkelt slut) så börjar en viss trötthet göra sig påmind …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *