Under regnet och insättning…

Kan inte riktigt släppa de sista avsnitten på säsong 3 av ”The Crown” som den sanna netflixare jag är =)

När jag skulle köra Nicole till sin pappa med familj passade vi dock på att ta en promenad med den lagom långa Pickesjön (3,5km) byttes mot den betydligt kortare runt Kypesjön då det började regna när vi kom iväg. Skönt dock med lite luft speciellt med tanke på att temperaturen ute var väldigt behaglig.

Nicole var påpälsad i tröjor och jacka =)

Här vid Kypesjön finns bland annat bastu och det var här min fina morfar brukade komma och basta minst en gång i veckan. När jag tittar på ”The Crown” kan jag nästan se min morfar i några av de äldre rollfigurer för han var verkligen en stilig äldre man med finess medan min lilla mormor var lite av hans motsats <3

Tänker på när jag bodde hos de den sommar jag kom till Sverige för att ”testa på” om jag ville stanna och plugga och vi hade det så otroligt mysigt (tror att de skulle säga samma)

Känns så märkligt att så många år har gått sedan den dagen jag kom hit för att känna på om jag ville stanna kvar och helt plötsligt har det gått 28 år och mycket bra och dåligt har hänt … Livet eller hur?

Ska inte fördjupa mig mer i detta men tack vore att en av er läsare har köpt två plagg från den lilla insamling jag la ut igår (se gårdagens inlägg) voilá har jag ett par minuter efter att hon swischade pengarna lagt in ytterligare 500:- till en av de många organisationer/insamlingar som pågår i hjälpen att släcka de hemska bränderna i Australien och för att ta hand om den förödelsen som dessa har orsakat/orsakar.

Det är fantastiskt när sociala medier kan användas för att väcka uppmärksamhet och be om hjälp och Instagram profilen Celeste Barber har verkligen lyckats med att få många av oss att bidra genom att enkelt trycka på en knapp …

En klänning från VALERIE och en sweater i unisex model från DEAD LEGACY finns kvar och pengarna går just HIT <3

Många små summor blir till slut stora <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *