I behov av städning …

Helt plötsligt är det bara morgondagens ledighet kvar innan det är dags att börja jobba igen och kan inte annat än att tycka att dessa två veckor har gått alldeles för fort och jag har som vanligt inte alls gjort allt jag hade tänkt göra, hahaha!

Idag har iaf. granen tagits bort och med den tackar vi för Julen som har varit. Det jag känner är att jag skulle vilja anlita någon firma som kommer och gör en storstädning här hemma, en riktig stor sådan för med katt och lite lathet från min sida så behövs det.

Det verkar vara rätt så vanligt bland vänner att man anlitar städning men frågan är om man då städar innan någon annan kommer och städar? =)

Har någon i min småstad tips på någon bra städfirma så tar jag gärna emot tips.

Just nu är jag fast i serien ”The Crown” på Netflix, en serie som skiljer sig väsentligt från de kriminaliserade jag brukar titta på men den är riktig sevärd och intressant så min kväll fortsätter med ett nytt avsnitt medan min dotter myser med middag på restaurang med vänner och därefter bio. De ska gå och titta på ”Frost 2” vilket de skulle ha gjort för några veckor sedan men aldrig blev av. Mysigt att de varierar filmvalen =)

Önskar dig en trevlig kväll och njut av morgondagens ledighet om du är det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *