Att dejta eller att titta på Netflix?

För några veckor sedan fick jag förfrågan om att svara på några frågor för en frilansjournalist som jobbar för Aftonbladet gällande huruvida utbildning och status är viktiga faktorer för mitt val av partner och om det är saknaden av män med detta som gör att jag är delvis singel (delvis för självklart lever jag inte i celibat =)

Detta kom idag från en vän på DM på Instagram (@michelacastellari) och insåg att den artikeln fanns nu ute på nätet och i tidningen så klart.

Vad styr attraktion? Utbildning, en rik plånbok, ett utseende eller en härlig kombination av allt och lite till? HÄR kan du läsa om vad jag kortfattad tycker i det intressanta ämnet som handlar om just detta.

Personligen finner jag att attraktion finns i en mans självsäkerhet, om intressanta samtal, om att väcka en nyfikenhet men oftast så vinner Netflix framför dejter. Kanske att jag är alldeles för bekväm eller alldeles för ointresserad men jag har mina perioder då jag gör mig mer tillgänglig och perioder där jag bara tittar på dokumentär efter dokumentär (därför jag ofta tipsar om de =)

In och läs på Aftonbladet.se så får du tycka om något som de flesta kan lätt tycka till om …

Själv är jag nöjd om att figurera i en artikel där rubriken lyder högutbildad efter att för 8 år sedan figurerat som plastikopererad och förra året som inkontinent … Det tar sig helt enkelt =)

Känner mig nu lite pressad av benämningen och ska ta fram en av mina böcker och plugga lite kriminologi då jag ligger lite efter …

4 thoughts on “Att dejta eller att titta på Netflix?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *