Sista dagen på anno 2019 …

Efter att ha vaknat utan att några måsten tog jag bilen till min älskade Pickesjön för den där rundan som jag har mer eller mindre gjort till min vardag under lovet. Idag gick jag dock två varv, 7 km för vädret var magiskt vackert och hade nog även gått tre varv om jag inte hade varit kissig, hahaha!

Kan du tänka dig att det är detta som mötte mig idag 31/12 2019? Ser inte alls ut som en vintrig bild, som en sådan man önskar alla ett Gott Nytt År men jag kan inte annat än att vara tacksam för solen och krispigheten i luften.

Magiskt vackert <3

Väl hemma hade jag det bara skönt och lugnt medan min dotter gjorde sig i ordning inför kvällens nyårsfirande hemma hos sin vän med flera inbjudna. Igår var vi och köpte den klänning hon så gärna ville ha från märket Adoore och den är sådär annorlunda, trendig, cool och glittrig som en nyårsklänning gärna får vara.

Bilderna ger ingen rättvisa då en är fotad i all hastighet här hemma och en i garaget på väg till bilen med en liten sur min som nog förmedlade ”jag orkar inte mamma att du ska fota mig” =)

Vi åkte och hämtade upp en kompis som också skulle på samma nyårsmiddag/fest och man förstod från samtalen i bilen hur kul de tyckte att detta skulle bli. Underbart!

Lämnade de vid 17 och tro det eller ej men somnade en timma när jag kom hem. Hahaha!

När Nicole och de andra som jag har erbjudit mig att köra hem hör av sig så hämtar jag så att de kommer hem istället för att vänta den taxi som aldrig finns tillgängliga denna natten på året och då ingen ska behöva gå hem mitt i natten.

Ligger nu i soffan och bara har det hur skönt som helst <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *