Summering anno 2019 del 1 …

Är det något jag gillar med att ett nytt år startar är att man eller rättare sagt jag får en möjlighet att fundera och summera ihop det gamla året.

Vad har 2019 innehållit för min del?

Januari började med att jag lämnade över nycklarna till det som en gång var butiken jag drev i 3-4 år med märke som Karl Lagerfeld, Gestuz, Juicy Couture, Love Moschino, Please Jeans, Caroline Svedbom och många fler …

Jag hade dock slutat jobba där redan några månader tidigare men just då hade jag lämnat den sista nyckeln och den lilla butiken förvandlades snabbt till en butik där du idag kan reparera mobiltelefoner.

Det var verkligen inga jobbiga känslor inblandade, istället var jag enbart lättad över att kunna stänga och påbörja ett nytt kapitel i livet där jobbet som lärare hade redan påbörjats men där jag i januari ökade i tjänst till en heltid vilket också medförde att jag snabbt kände mig som ”en i gänget” … Minns fortfarande första gången en kollega frågade om jag ville ta en kaffe paus, jag blev nästan gråtfärdig då jag hade jobbat själv utan kollegor i några år. Det som är ”normalt” för de flesta var definitivt inte det för mig under några år så mitt nya jobb med kollegor var verkligen vad jag behövde.

Älskar mitt jobb och trivs som en fisk i vattnet trots pendlandet under november-mars som tar på krafterna …

I april åkte jag till huvudstaden för att gå på Michelle Obama tillsammans med min väninna Mikaela.

I mitten på april under påsklovet åkte min mor, Nicole och jag till Marbella för att där möta upp min syster med syskonbarn. Det händer väldigt väldigt sällan att vi alla har möjligheten att träffas samtidigt men vi ville fira mor på 70 års dagen genom denna resa till Marbella.

Boendet var bra med bästa läge men vädret bjöd på blåst efter bara 2 dagar för att sedan även följas av regnskurar. Inte alls vad vi hade hoppats på men så vet man att just det är inget ingen kan påverka.

Svårt att hitta på saker där 4 generationer känner sig någorlunda nöjda med om man inte kan bara ligga och sola vid stranden men vi gjorde det bästa efter väder förutsättningarna samtidigt som man ska inte förglömma att vi fick möjligheten att umgås <3

Hemma för att jobba vidare fram till juni då både en resa och en jobbig operation väntade … Om det och lite till i nästa inlägg <3

4 thoughts on “Summering anno 2019 del 1 …

 1. Hej
  Jag saknar vendetta webshop enormt,men jag blir så glad över att läsa att du trivs med att ha släppt butiken för att göra något annat.
  Gott nytt år
  Mvh charlotte w

  1. Hej Charlotte, det glädjen mig att du saknar den faktiskt då det var så mycket kämpande bakom den men det var så mycket faktorer som var emot och som till slut gjorde det omöjligt att driva den med vinst.
   Förutom all energi och det misslyckande jag självklart kände så är jag idag tacksam för att jag fick möjligheten att göra något som ger mig glädje på ett annat sätt även om jag gärna hade haft en liten webbshop med kläder jag gillar vid sidan av mitt jobb om det inte hade inneburit en ekonomisk risk som sådana verksamheter är kopplade till.Tack snälla för orden och Gott Nytt År till dig med <3

 2. Tack detsamma fina du!
  Det finns inga misslyckanden,bara dåliga tillfällen.En dag så kanske du har den där webbshopen med goda smaken av kläder och då är jag där och handlar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *