Att få presentkort …

Idag har jag gjort en massa små ärenden som började med ett besök hos min väninna Ann-Louise, Jennie och Jessica på Klinik Villastan.

Hade med mig några lussekatter för snart är dessa fluffiga mumsiga ett minne blott tyvärr för oss alla som älskar de så det gäller att passa på.

Önskade mig i julklapp bland annat presentkort från kliniken då jag älskar behandlingar och med tanken på att Tomten kommit med ett par sådana så var jag där för att prata om den behandling som jag har bestämt mig för och som jag inte ens visste fanns. Spännande …

Har även varit på stan med min dotter som självklart hade önskemål om en ny klänning till nyårsfesten och det gick inte att ta miste på blicken hon fick när hon provade den från Adoore hon redan hade spanat in från skyltfönstret.

Det var bara att slå till och själv köpte jag en helt underbar ny vit lite längre skjorta i en skön material som kändes mjukare än vanlig bomull. Märket är Second Female och den satt perfekt. Har svårt att hitta skjortor i rätt storlek som inte glipar men denna gjorde inte det trots att den är i storlek S. Tänk att en vanlig vit skjorta kan göra åtminstone mig glad då jag behöver de där vardagskläderna att ha på jobbet. Lite happy är jag allt för den <3

Nu blir det ett par avsnitt på The Crown här hemma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *