Tillbaka till …

Råder det också K A O S hemma hos er eller har ni hunnit storstäda och allt är tip top hemma hos er? Om så är fallet är jag riktigt avis måste jag erkänna och hade just nu helst velat anlita en städfirma för en riktig storstädning av A L L T!

Å andra sidan är det skönt att få det precis när våren kommer så får försöka bita ihop och hitta energin för det själv trots att denna syssla lockar mig inte speciellt under min ledighet =)

Föredrar i skrivande stund att sitta i min sköna soffa och titta på TV.

Just nu sitter jag och tittar på slutet på den klassiska serien ”Tillbaka till Eden” för du har väl inte missat den? Den är från 1983 tror jag så inte någon modern serie men en riktig klassiker där den där hämnden är riktig ljuv …

Rena lakan med doft av nytvättat som väntar när jag går och lägger mig för ikväll ska jag nog lägga mig i tid då jag har sovit dåligt dessa nätter.

Nu har Molly rullat ihop sig på mina ben och sover så kan knappast röra mig för att inte störa denna lilla prinsessa =)

7 thoughts on “Tillbaka till …

  1. Hej

    Jag såg på också serien ” Tillbaka till Eden ” , det gäller passa på när alla avsnitt på raken kommer…Gillar den mycket
    Gott slut och Gott Nytt År
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *