Carlanderska & lus …

Idag var det allt lite kyligare så invigde min polo som jag köpte i London när det regnade och vi sprang in i en butiken för att vänta att regnet gick över vilket det gjorde.

Vid 10.30 var jag i Göteborg då jag hade tid på Carlanderska för läkarbesök hos en ortoped som konstaterade att jag ska magnetröntgas då mina symptom lät lite intressanta. Det vanligaste hade nämligen varit om jag hade haft ont i ryggen vilket jag dock inte har så några ? kvarstår och en magnetröntgen kan förhoppningsvis ge några svar.

Den mycket trevlige läkaren pratade varmt om min hemstad Bologna som är en känd universitetsstad och med ett sjukhus, Rizzoli, som har specialister inom många områden. Intressant var hans iakttagelser om min stad då han hade lagt märke under sina besök att där är man noga med att alla håller sina tider (vilket inte alltid förknippas med italienare) så min punktlighet handlar kanske mer om att jag är från Bologna än att jag är det där undantaget för att vara italienska?

Jag är nämligen alltid i extrem i god tid då jag ogillar att någon ska behöva vänta på mig. Sådan är jag och därför var jag även i god tid på dagens undersökning.

Det värmer alltid när någon pratar positivt om min hemstad och land vilket var väldigt tydligt under vår korta konversation.

Magnetröntgen nästa alltså så får vi se vad som händer sedan.

Från Göteborg till Borås igen då mina väninnor Eva och Theresa bjöd på lus då jag fyllde år för några veckor sedan. Om du inte vet vad lus står för kan jag erkänna att jag visste inte det heller när jag läste det gulliga kortet jag fick av det. Svaret är: lunch utan slut och det var precis vad det var då vi satt på både Townhouse och Vinci här i småstaden i minst 5 timmar.

En riktig mysig lunch med bubbel, vin och mumsig mat. Tack vänner för idag <3

Vi avslutade med en kaffe och/eller vin på Balthazar …

En riktig trevlig dag går mot sitt slut med Molly som nu ligger på mina ben här i soffan framför teven.

2 thoughts on “Carlanderska & lus …

  1. Mannen i receptionen, är det någon du känner? Om inte så tycker jag att du ska beskära bilden så att han inte syns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *