Julafton kväll …

För ett par veckor sedan kom sms från Nicoles farmor där hon välkomnade mig till att fira Julafton kväll hemma hos henne tillsammans med min dotter, hennes pappa med familj, Nicoles faster med familj och flera andra inom familjen som har varit och kommit till.

Tackade med ett stort JA inom 30 sek. för var både tacksam och glad över att inte sitta själv hemma på kvällen. Hade gjort det men självklart var det mysigare att få fortsätta fira Julafton med min dotter och delar av den familj som en gång var lite min också =)

Underbart att min fd och fru tyckte att det var ok att lilla jag fick dela kvällen med de också för oavsett vad man tycker så är det fantastiskt när så är fallet <3

Nicole är idag den äldsta bland förväntansfulla mindre kusiner och bror.

Efter en buffé som gjorde att jag inte orkade resa på mig från min stol (kanske någon mer som känner igen sig) så hörde jag en röst säga att han/hon såg Tomten komma …

Tomten fick sätta sig då han var lite trött allt och så delade han ut de presenter som låg i hans säck. Även jag fick en julklapp, egentligen två då Albin hade målat en underbar söt tavla med hjärtan på (visar den på minsta story imorgon när det är lite ljusare)

Glad tonåring med Tomten, bror och farmor <3

Alla var så glada över sina julklappar som delades ut och öppnades på löpande band då de var alldeles för många för att vänta en och en.

Barnen fick att bland annat gå på Melodifestivalen och till inbjudan fick de glittrande hattar och boa ormar i fjäder. Underbart!

Söta Greta var nog dock även väldigt nöjd med sin gosiga mjuka unicorn myssuite …

Tack alla för en riktig mysig Julafton kväll <3

Idag har jag istället startat dagen med att äta en italiensk klassiker under Julen: Pandoro som är som en fluffig torrare sockerkaka.

Kanske inte låter så gott men jag älskar den och vår lilla Molly var allt lite nyfiken på den …

Tog mot lunch bilen till Picke sjön där jag gick två varv = 7 km för att åtminstone hålla mitt medel på ca 10000 steg om dagen.

Nu har jag tagit ett varmt bad och känner mig sådär skön trött. Nicole är hos en kompis och tittar på Frost så risken finns att jag somnar en timma då ögonen går lite i kors just nu …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *