En väldigt mysig Julafton …

Igår när vi vaknade väntade vi in mormor som kom vid 9 tiden för lite lussekatt frukost men med den egentliga ändamålet att öppna de paketen som låg under vår julgran.

Nicole hade köpt sig från mig de örhängen hon önskade sig när hon var i London (så att det inte skulle bli fel =) så dessa låg också under granen. Måste säga att jag vill gärna också ha de och trots att hon visste att det låg ett par Chanel örhängen så var hon sååå glad och den glädjen var verkligen äkta och så mysig att se. Hoppas bara att hon har stenkoll på de så att de inte försvinner i det där lilla kaoset som ibland uppstår…

Temat Chanel fortsatte i form av en bok som hon kan ha som inredning på ett bord. Min dotter älskar att få sådant som kommer till användning den dagen hon flyttar så hon blev även glad när jag hade köpt en ugnsform från min syster och smink borstar hon var i behov av från sina kusiner.

Själv fick jag också en Julklapp i samma Chanel tema men visar bild på de senare.

Fick även en underbar skön rosa/vit randig pyjamas från Victoria Secret, söta trosor från samma märke, en ljuvlig take away mugg som jag kommer att flitigt använda på jobbet och så fanns det även lite annat under granen.

Mor fick presentkort på pedicure, produkter från Body shop och biljetter till att se den världsberömda showen Cirque de Soleil som kommer till Göteborg i mitten på maj.

Hon var nog mer än nöjd …

När mor gick för att fira vidare med sin kusin och Nicole blev hämtad av sin pappa med familj vid 11 gick jag själv ner till Kafé Orion där P4 Sjuhärad hade bjudit in de som har gästat fredagspanelen under året för lite live sändning.

Här med min vän Fazli och DJ Gino <3

Här med Sara som är den alltid duktiga och trevliga programledaren som ser till att vi träffas vid minst en högtid om året (förra året var den tidigt på Nyårsafton och uppklädda var vi allt då också då dress koden krävde det =)

Berättade så klart historien när jag mötte Tomten på Aruba för ca 15 år sedan (ja, Tomten finns).

Lyssna nu i efterhand HÄR. Jag pratar lite 1.03 och om Tomten vid 1.15 ca …

Från Kafé Orion till naturen då Tania och jag tog en promenad runt älskade Pickesjön med hennes whippet valp som var i början lite tveksam till att gå i slask och skog =)

Om resten av dagen vid nästa inlägg … <3

Hoppas du har haft en mysig Julafton du med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *