Skolavslutning…

En skola men flera avslutningar då vi lärare som ingår i ekonomiprogrammet träffades igår hos en kollega som öppnade upp sitt hem för ett gemensamt julbord där vi alla hade fått i uppgift att ta med sig något.

Jag skrev upp mig på royalistiska korvar som är helt vanliga prinskorvar =)

De såg kanske inte så kungliga ut efter att ha varit i ugnen men å andra sidan slank en ner ändå …

En mycket trevlig kväll med intressanta samtal, mumsig buffé och på det även lite sång. Då jag hade en längre bit hem var jag den som gick tidigast och missade en rolig quiz har jag fått till min kännedom.

Tack till mina kollegor för en trevlig kväll …

Sov 5 timmar och så var det idag dags för sista skoldagen som handlade om att ta emot eleverna (jag är med en kollega mentor för en ekonomiklass 1), ha lite gemensam Julmys och sedan gick vi till kyrkan (eleverna gick dock vidare) för att lyssna på Julmusik i den söta lilla kyrkan i Lerum.

Efter en gemensam lunch för oss alla som jobbar på detta gymnasium önskade jag mina kollegor en mysig Jul för att ta min buss och tåg för sista gången i år för nu har jag JULLOV i två veckor!

Många som verkar ge sig ut på någon resa bland mina kollegor. Bland de 6 som jag delar arbetsrum med ska en till New York, en på skidresa och en till Egypten för att snorkla. Själv håller jag mig hemma men just nu är det precis det jag vill <3

Gosa med min Molly, titta på Netflix, ta sköna promenader, träna och bara njuta av lite ledig tid <3

3 thoughts on “Skolavslutning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *