Min årliga uppdatering …

Nicole tycker att hon är en ansvarig tonåring som skulle utan några som helst problem ta hand om en hund om vi hade skaffat en. Här frågar hon Molly om hon vill ha en bror/syster =)

I granen hänger sedan i söndags 3 nya Julkulor som är köpta i en liten butik i Convent Garden.

Två guldiga/vita unicorn och en pingvin, de gick verkligen inte att motstå … Alldeles för söta för sitt eget bästa är de <3

Apropå mysiga Convent Garden har de öppnat en ny Tiffany butik som uppmärksammades även med en Tiffany area där många fotades framför en gran pyntad i deras klassiska turkosa nyans … Ett par satt på en av deras bänkar med hunden klädd i någon dress och med fotograf som tog en hel del bilder på de alla. Deras “årets Julkort”?

Själv nöjde jag mig med en mobilkamera framför de mer sparsamma granen med snö på istället för en massa pynt.

Från Borås till London till Borås igen =)

Imorgon är det näst sista jobb dagen och detta ska vi lärare på ekonomi programmet fira med en liten knytkalas hemma hos en kollega. Själv ska jag visst ta med mig royalistiska korvar som på normalsvenska är vanliga prinskorvar =)

Tur att jag inte ska stå för jordgubbar och grädde, något som får tänka mig om det årliga uppdateringen.

Även i år såg jag att de tipsade om att göra tomtar av jordgubbar och grädde. Tror att jag tog detta från Aftonbladet.se

Om du tycker att det ser lätt ut kan jag inte riktigt instämma. Jag gjorde det dock för ca 6 år sedan då jag tänkte: hur svårt kan det vara? Det är trots allt 2 ingredienser (jordgubbar och grädde) och inget som behöver kokas/sättas i ugnen eller bakas på något sätt.

Mina tomtar med grädde såg dock helt annorlunda ut =)

Personliga och unika tomtar med väldigt stora ögon =)

Jag kanske borde göra nya i år för att kanske lyckas bättre den här gången?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *