Här bodde vi i London …

Vissa av er läsare och följare undrade var vi bodde under våra 2 nätter i London och hotellet heter Hotel Montague, ett riktigt litet mysigt hotel med fantastiskt läge bara ett par hundra meter från British Museum.

Vi anlände på fredag kvällen och direkt möttes vi av stämningsfulla Jul granar och belysning.

Hade bara velat stanna längre för att sätta mig i en av sofforna, läsa böcker och dricka thé …

Rummen (om man inte väljer suiten) är inte speciellt stora men smakfullt inredda och fräscha.

Då klockan var nog 21 och vi var lite trötta valde vi att nöja oss med att gå till baren (som alla som älskar leopard mönster kan inte annat än att gilla) för att äta och dricka något från barmenyn.

Den äldre mannen vid informationsdisken är en riktig gentleman med en service känsla som man sällan finner hos folk trots att de jobbar inom service branschen.

Som italienska kan jag tycka att här i Sverige är vi bra på väldigt mycket men service känslan på hotel/butiker och dylikt är definitivt långt ifrån det man får i vissa länder som England.

Att som kund mötas av just service genom någon som engagerar sig det där lilla extra för en är fantastiskt och det är sådant som gör att man blir en trogen kund.

Från första kvällen i London till sista dagen då vi gick på Bond Street för att där se alla vackra exklusiva butiker där Cartier är nog den som stack ut det där lilla extra.

Många som fotade precis där. Det var bland annat en grupp på 3 tjejer stylade som om de skulle vara med i senaste numret på Vogue med fotograf som skulle ta några kort till en tidning eller kanske bara proffsiga kort till sina sociala medier.

I butiken nedan fick jag välja min Julklapp som nu finns under granen här hemma <3

Vill avsluta detta inlägg med att tipsa om att beställa Johannas fina matlagningsbok med inspiration på smaskiga recept för alla högtider. En underbar fin present med vackra kort att ge bort…

Boken beställer du HÄR eller så finner du den även genom att gå in på Johannas blogg HÄR.

3 thoughts on “Här bodde vi i London …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *