Julerbjudanden som Lexington för 99:-

Inlägget är reklam för Åhléns och innehåller annonslänkar

Kom hem från jobbet 18.45 och har redan ätit, badat, borstat tänderna och ligger nu redan i sängen för ögonen går verkligen i kors.

Har sovit 8 timmar på 2 nätter och idag hade jag verkligen svårt att hålla mig vaken på mötet som avslutade dagen (sa typ inget då jag koncentrerade mig på att hålla mig vaken) men imorgon bitti räcker det med att jag går upp 6 istället för 5 vilket är så otroligt tacksamt …

Om en vecka är det Julafton. Har du redan köpt alla julklappar? Om man inte byter Julklappar så är det inte ovanligt att man kör julklappsleken och vet du inte vad du ska köpa till leken eller till den ”någon” som du vill köpa något till så finns en massa fina Julerbjudanden precis HÄR.

Förutom denna morgonrock från Gant som jag själv har finns de även liknande i fleece för endast 199:- om du vill ge bort något användbart till ett bra pris.

Om du inte somnar före mig (dvs. inom 10 minuter =) så gå gärna in HÄR och kolla på alla billigare priser som nu erbjuds före Jul.

Ska själv hämta mitt paket från Åhléns imorgon, ett paket som innehåller både doftljus och ugnsform då min dotter som köksansvarig har påtalat att vi saknar en sådan och en uppdatering behövs …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *