Lucia firande och i god tid …

Lucia idag vilket firades i skolan med att eleverna som läser estetprogrammet bjöd på vackra sånger som fick nog de flesta att komma in i den där mysiga Julkänsla och om inte annat att inse att om en vecka väntar det där Jullovet som kändes såååå långt borta men som om bara några dagar är ett faktum.

Efter Lucia tåget väntade några lektioner i italienska för att bli sedan hämtad och skjutsad till Landvetter där jag just nu sitter i väntan att …

Även om jag gillar flygplatser och att vara i god tid med betoning på god så är kanske 4 timmar lite väl bra men att åka hem hade jag inte hunnit ändå så lite flygplats avkoppling med lite läsning och titta på människor för att fundera vart de ska.

Då vi är borta endast 2 nätter så tog jag inte ens med mig min dator. Vill du följa med mig till London och se lite från utflykten som går i Jack the rippers fotspår följ mig gärna på insta @michelacastellari

Nu lite mer kaffe här …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *