TVT operationen – ett år senare …

För nästan exakt 1 år sedan gjorde jag en sk. TVT operation på just Cevita Care som har nu skickat en kod för att komma åt frågor gällande hur jag upplever operationen nu ett år senare. HÄR kan du läsa från operationsdagen där själva ingreppet var väldigt snabb.

Från det jag blev hämtad i väntrummet till att jag satt åter där med en kopp kaffe gick typ 20 minuter och jag minns ingenting. Fick något som fick mig att sova en väldigt kort stund utan några biverkningar alls.

Frågorna gällde om jag hade eller har komplikationer och det enda som hände mig 2 veckor efter operationen var att jag blödde mängder (kan fortfarande inte förstå att jag kunde stå upp efteråt) vilket ledde till att jag fick snabbt åka till akuten (HÄR till det inlägget) där de själva var nog förvånade. De stoppade blödningen genom en enklare operation där på plats och sedan fick jag sova över då jag hade tappat så mycket blod.

Förutom den lilla incidenten så har allt gått bra och jag kan idag löpa, nysa, hosta, hoppa utan några komplikationer eller risk för läckage.

HÄR kan du läsa om artikeln som Expressen skrev för det är viktigt att sprida att det finns en enkel operation som gör att man enkelt blir av med ett problem som påverkar vissa av oss kvinnor väldigt mycket speciellt efter en eller flera graviditeter. Nicole vägde trots allt 4,6 kg vid födseln =)

Ett år senare kan jag därför utan några funderingar på annat skriva att jag är väldigt nöjd att ha tagit tag i det, sökt mig till vårdcentralen och gjort alla tester som de kräver för att kunna få den tiden för operation som jag hade längtat efter.

En liten påminnelse och uppmaning till dig som känner att du lider av just detta vanliga kvinnoproblem <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *