Lite morgonlyx och en Julig inbjudan …

Imorse fick jag skjuts till jobbet = lyx!

Regn och blåst, inget roligt väder alls idag men vi närmar oss Jul så kanske dags att önska oss lite snö?

Den här och nästa vecka är det många av mina klasser som skriver prov vilket även betyder att jag får många prov att rätta (ca 110 prov i italienska/psykologi/sociologi). Slutar med en klass om en vecka för att börja med två nya i psykologi i januari men först blir det gemensam Lucia firande och Julavslutning för en av de fördelarna att jobba inom skolan är just att man får de där avslutningar som gör att vissa högtider känns lite extra tydligt <3

Fick idag även ett mysigt SMS från Nicoles farmor där hon skriver att jag är bjuden att fira Julafton kväll hos henne med alla släktingar, min fd, hans fru, deras son, Nicoles faster och familj och flera andra. Får nog erkänna att även om jag inte tillhör familjen så känner jag att jag gör det lite ändå, känner mig alltid välkommen och jag tackade med stor glädje ja till detta. TACK Kerstin om du läser detta <3!

2 thoughts on “Lite morgonlyx och en Julig inbjudan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *