Lite Julpynt …

Har fått frågan om att visa några av våra Julgranskulor (heter det kulor även när det inte är kulor? Min dotter påstår det =) som dock består av inte enbart kulor för hos oss hänger det renar, fåglar och rosetter, bland annat =)

Här kommer lite bilder på några. De ser inte så guldiga ut som de egentligen är men solen tittar in just nu. Rosetten nedan kommer från webshopen Newport och likaså den julkulan som är guldiga och silvrig glittrig. Övriga är från Mariella, Flowers och så vet jag inte riktigt …

Ska nu söka upp en dokumentär om Jack the Ripper då jag nästa lördag vid 17 ska just på en tour som tar mig till de områden kring White chapel där man hittade kropparna på de kvinnor som han brutalt mördade. Alltid bra att gå en rundvandring när man är lite mer påläst …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *