Pyjamas party …

När fredagen kommer, efter att ha stigit upp kl. 5, 4 dagar av 5 och spenderat närmare 3,5 h om dagen på att ta mig fram och tillbaka till jobbet med buss och tåg så är jag rätt så seg när fredagen kommer…

3 1/2 månad kvar innan ljuset kommer så att jag vågar köra igen och fram tills dess är jag både ekonomisk och miljövänlig i mitt val av transport.

Fredag och Nicole är på fest, närmare bestämd pyjamas party vilket låter helt som en tema fest helt i min smak då jag älskar sköna pyjamas att strosa runt i så fort jag kommer hem. Hon tog på sig sin nya från Victoria Secret som hon köpte för en vecka sedan i London och så finns en present under granen till mig från VS som jag hoppas innehåller något liknande … Hoppas hoppas …

Och även om jag har en lugn hemmakväll kommer jag inte att kunna somna förrän den här tjejen är hemma från festen <3

Jag är verkligen den föräldern som inte kan somna innan hon är innanför dörren här igen så några timmar framför teven väntar nu …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *