Att inte ha sambo längre …

För ca 1 år sedan skrev jag här i bloggen att en vän skulle skicka blommor till mig och när han letade efter min adress så stod jag som sambo till en betydligt yngre kille som visade sig vara min granne.

Skrev till honom då om detta men ingen av oss hade påverkats av att vara officiellt sambo med varandra och skrattade mest över hur fel något kan bli vid en flytt.

Troligtvis hade jag angett fel lägenhetsnummer vid flytten och det tog alltså ett par tre år innan detta ens kom till min kännedom.

Idag gick jag därför till Skatteverket och registrerade flytt till min egentliga lägenhet så på en minut gick jag från sambo till singel och det roliga är att han vet inte ens om det och lär inte märka något när han kommer hem idag: jag har aldrig bott hos honom och gör det nu inte heller =)

Ska du flytta titta därför en gång extra på vilket lägenhetsnummer du har =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *