Akut tandläkartid …

I tisdags gick en lagning och lite av en tand sönder utan att något specifikt hände. Jag fick en akuttid idag vid 15.30 vilket jag blev väldigt tacksam för. Dock ska tilläggas att även om jag tycker att det är ok att gå till tandläkaren för en rutin undersökning så var tanken om borrning och lagning inte lika tilltalande.

Jag hade turen att ha kvar en lugnande från i somras som jag tog för säkerhetens skull och kände direkt att musklerna slappnade av på väg till mottagningen.

När jag var liten och vi var i Sverige på semester gick jag alltid på tandläkarkontroller hos Pers pappa Kjell för att sedan flera år tillbaka gå hos Per. Skillnaden är att Per låter mig inte välja mellan de där små presenterna jag fick som liten välja från en låda efter en lyckad undersökning =)

När jag kom in frågade jag min tandläkare Per Erlandsson om han hade haft en bra dag men för att skämta tillbaka svarade han att den hade varit kass, hahaha!

Måste säga att all oro var förgäves för efter den där långa nålen med bedövning så kände jag verkligen ingenting och voilá är min tand nu lagad och jag gick därifrån nöjd och väldigt lugn.

Nicole bakade lussekatter efter att ha skickat mig att köpa ingredienserna och kvällen blir nu lugn och skön. Imorgon är det fredag och den här veckan har verkligen flugit iväg. Två veckor till Jullov <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *