Love by Lola och Leo print …

I samarbete med Love by Lola

När jag var yngre tyckte jag verkligen om leo print på kläder, idag är jag mer försiktig.

Kanske har det att göra med att när alla hade leo för ett par år sedan så tröttnade väldigt fort, då nackdelen med trender är att just alla vill ha det som är så aktuellt och trendigt.

När jag dock såg att Love by Lola hade nu kommit med en bikini med just denna print så kunde jag inte riktigt låta bli att beställa denna nyhet i deras kollektion. Leo print kan nämligen se väldigt olika ut och denna var helt i min smak i sina nyanser.

Jag har M på nederdelen och XL på överdelen.

Jag har modellen classy på 2 av mina tidigare bikini från detta märke. Bra passform och så gillar jag att de är verkligen för alla vilket de visar i sitt flöde på Instagram genom att lägga ut bilder på kvinnor/tjejer i olika åldrar och med olika storlekar.

Nu får jag möjligheten att ge mina läsare 20% rabatt på hela sortimentet. Ange enkelt koden castellari20 för att få rabatten så titta gärna in HÄR för att titta på dessa underbara bikini.

Vem vet, du kanske har turen att åka till solen nu på vintern och bikini är precis det du behöver? Eller varför inte ge bort den till någon som ska åka på en solresa?

Själv har jag ingen aning när min nästa resa till solen blir av men har nu säkrat min egna leo bikini <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *