När ens katt vill utbilda sig …

Nu är alltså Nicole hemma och i söndags fick hon sin första Advents present som var ett Gynning glas då hon tidigare sa att hon ville spara på de men nu hade hon visst ångrat sig (helt rätt tycker jag då jag själv gillar inte de skrikiga färgerna) så hon gick och bytte till något annat.

Skrattade när hon kom hem med 6 shot glas för ja, hon sparar till den dagen hon ska flytta och hon kände nog att 1 glas mot 6 mindre var ett bra byte =)

Molly gick från denna plats …

Till att rulla ihop sig på Nicoles ben.

Tycker du att min katt ser lite fundersam ut? Vi läste nämligen igår en artikel om katten Leon HÄR som numera är anställd som advokatt =) på en advokatbyrå och nu funderar Molly om hon också kan bli just en advokatt … My kind of news =)

Nu ska jag snart lägga mig och somna till någon bra dokumentär för har inte tittat på Netflix på nog en vecka (rekord =)

2 thoughts on “När ens katt vill utbilda sig …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *