30% på doft !!!

Inlägget är reklam för Åhléns och innehåller annonslänkar

Sedan jag såg vad Åhléns hade för erbjudanden under Black Week så har jag väntat på just lördagen för att köpa mig en parfym från Tom Ford som jag doftade på när jag var på NK och gick sedan och nosade på doftpinnen i några dagar då doften fanns tydligt kvar.

Sen tidigare som jag varmt har rekommenderat har jag dofterna från Hermés och Tiffany. Underbara sådana som du nu kan köpa 30% billigare genom att klicka in HÄR.

Den jag unnade mig nu heter Tom Ford Metallique och genom att köpa den på 100 ml sparar jag 500:- … Känns bra att skriva ordet spara även om det kanske inte är riktigt vad jag gjorde när jag la ordern =)

Beskrivningen på parfymen är helt fantastisk, man undrar hur någon ens får ihop en sådan säljande text för visst lyckas de även om jag hade redan bestämt mig för den innan läsning:

VILJESTARK. ORÄDD. BEROENDEFRAMKALLANDE.
TOM FORD MÉTALLIQUE är själva definitionen av elegans och förtrollar ögat med ett pulserande uttryck av modern och självsäker kvinnlighet – viljestark, briljant och blomstrande. En högglansig rustning av beroendeframkallande aldehyder omsluter en kärna av sinnliga vita blommor – likt en blomstrande version av en metallic-förklädd Venus.
När den superlätta metallic-korken öppnas frigörs doften som en andra hud och övergår sedan i en omättlig förening mellan friskheten hos grön bergamott och rosépepparkorn. 
Under den coola ytan förstärks Métalliques blommiga hjärtnot av delikata vita blommor av aubepin och muguet tillsammans med heliotropens beroendeframkallande nektar.
En aura av ambrettefrön och perubalsamets tränoter blandas till en varm doftmix. Den mjuka doften av vanilj och krämigt sandelträ adderar en beroendeframkallande finish som bryter av doften och ytterligare förstärker metallic-känslan. 
Tom Ford Métallique-flaskan är metallisk skönhet. Doften levereras i en elegant, silverfärgad flaska med en guldfärgad metallic-etikett. 

Vill du helt enkelt unna dig själv en ny doft eller köpa en med 30% rabatt så är det bara att titta in på utbudet HÄR.

Happy shopping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *