Den där icke medvetna vardagsmotion …

Idag vid lunchen gick min kollega Ulrica och jag och tittade runt lite i Lerum centrum och när jag såg en Julgran inne i ett shoppingcentrum blev det en bild även om jag kommer inte riktigt att kunna jämföra detta med allt Juligt som min dotter upplever just nu i London.

Om 2 veckor är det dock min tur att uppleva Julstämningen där <3

Något som slog mig är den där vardagsmotionen jag får nu när jag åker kollektivt och inte tar bilen i garaget för att köra fram till skolan. Nu tvingas jag gå till bussen, byta vid stationen och gå från stationen till skolan.

Egentligen är det inga långa promenader men jag blev väldigt glatt överraskad när jag såg att jag idag hade utan att ha tänkt på det fått över mina 10.000 steg iom. att vi gick till stan (5 minuter dit från skolan). Alla små steg leder till det där målet om att inte förkasta just den där motionen man kan få även utanför ett gym.

Jag kollade upp pålitligheten genom att testa den när jag gick runt Pickesjön som är 3,5 km och den mätte helt rätt så idag har jag fått ihop dryga 8 km utan att ens vara medveten om.

Det får man väl ändå säga är en av de positiva inslagen av att nu på vintern inte ta bilen. Försöker hitta allt plus jag kan hitta med detta =)

Väldigt skönt att komma hem, ta ett varmt bad, sätta på lite kaffe efter en god sallad och bara mysa <3 På väg hem på bussen var jag vid ett par tillfälle på väg att somna så nickade till lite, hahaha! Fick lite ont i nacken så undrar vad folk skulle tro om jag tog med mig en sådan nackstöd man har med sig ibland på längre flygresor.

Bara att se människors reaktion hade varit värt det =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *