30% på köksprodukter, makeup och stickande plagg …

Inlägget är reklam för Åhléns och innehåller annonslänkar

Imorgon fredag har Åhléns hela 30% på köksprodukter, makeup och stickande plagg så missa inte att gå in HÄR för att titta på alla fantastiska fynd du kan göra just denna fredag <3

Nicole som blir överlycklig över att få porslin från Mateus och annat fick en fantastisk fin rosa gratängform från Gerbera (klicka in och titta på de, såååå fina) och rabatten gäller på just även dessa om du är ute efter en underbar fin form som finns i flera olika färger.

Även dessa på bilden nedan ser ljuvliga i att baka pajer i så titta in och se om du finner just något gällande kök, make up eller stickade plagg som du vill gärna ha till dig själv eller att ge bort som en mysig julklapp <3

Rabatten på 30% HÄR gäller hela fredagen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *