Dessa erbjudanden vill du inte missa …

Inlägget är reklam för Åhléns och innehåller annonslänkar

Min mobil har plingar några gånger gällande Black Friday som här i Sverige märkligt nog har förvandlats till en Black Week.

Det finns många delade meningar kring denna dag eller vecka men som konsument kan jag inte annat än att tycka att det är ett bra tillfälle för att köpa något man har suktat efter lite extra efter eller köpa den eller de julklappar som man ändå ska inhandla och varför inte betala mindre för de?

Rätt så rimligt att ta möjligheten att betala mindre för en vara eller hur tänker du kring alla rabattkoder som nu ges ut?

En webshop som har typ det mesta man kan tänka sig, från kläder till smycken, från heminredning till smink, från leksaker till böcker är Åhléns som har en egen liten kalender på erbjudanden.

Följande rabatter råder i veckan på denna sida:

  • idag tisdag 30% på Lego och Dublo. Har man barn så är väl ändå Lego en av de julklappar de flesta barn uppskattar?
  • onsdag 27/11, 25% på väskor
  • torsdag 28/11, 30% på Clinique och The Body Shop (missa inte mina favoriter, denna body butter är den som passar dig som likt mig är lite torr om huden nu på vintern och oljan doftar spa och är ljuvlig att både ha i badkaret eller ha på kroppen.

Personligen har jag köpt min första julklapp och den kommer från just Body Shop här i vår småstad. Dessa produkter är alltid uppskattade att få och här har man möjlighet att köpa efter den budget man har då en body butter hamnar runt 100:-?

  • På fredag den 29/11, 30% på köksprodukter, make up och stickande plagg. Kolla på alla ljuvliga presentförpackningar på just make up där en julklapp behöver inte kosta så mycket och med 30% rabatt så blir prisen så mycket trevligare nu när vi går in i december, en månad som inte är känd för att vara den då vi snålar som mest… Själv tycker jag att det ska bli intressant att se om rabatten innefattar även Mateus (som just ligger under denna kategori). Om så ska jag definitivt passa på att uppdatera med någon tallrik eller fat.
  • På lördag den 30/11, 30% på doft, varma accessoarer samt på Iittala och Rörstrand. Just denna dag ska jag köpa mig den parfymen jag doftade på NK. Jag älskar parfymer och dessa två rekommenderar jag då jag har båda. Min från Hermés tar min dotter i smyg då hon älskar den.

Denna från Tiffany doftade jag på när jag åkte hem från Bologna sist och den hade då precis kommit ut på marknaden. Sådär ljuvlig fräsch som jag tycker att en parfym ska vara och när jag har dessa är det många som frågar mig just vilken parfym jag har.

  • Söndag den 1/12, 30% på ansiktsvård, på gardiner och prydnadskuddar och på underkläder. Även om jag har snyggare underkläder så tycker jag att dessa lite sportigare från Calvin Klein är sköna och pushar inte upp då det är det sista jag behöver. Ska därför köpa mig en liten set när det ändå är 30% och medan Nicole älskar deras stringtrosor är jag mer för de som inte är string. Undrar om vi som har haft string på 80 talet känner att vi redan har gjort det? Så känner jag iaf. och föredrar lite mer rejäla sådana =)

Känner helt plötsligt att jag kommer att handla lite under denna vecka genom att klicka in mig HÄR

Börja spana redan nu så kan man den dagen som rätt erbjudande kommer snabbt lägga en liten order. För min del blir det Mateus, lite smink, parfym, underkläder och så ska jag kolla om de även har någon stickad tröja som inte sticker, hahaha!

Nu ska jag mysa lite framför teven <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *