Mitt morgontips …

Inlägget är reklam för Åhléns och innehåller annonslänkar

Som majoriteten av söndagarna vaknade jag redan 5.30 och en rätt så mysig och icke så ansträngande sysselsättning den tiden på morgonen är att titta in i olika webshoppar för att kanske köpa något till sig själv eller till någon annan iom. att Julen närmar sig.

Inne på Åhléns HÄR hittade jag underbar Julpynt till bland annat granen då jag älskar att köpa något nytt varje år till den men så såg jag att min morgonrock/badrock från Gant finns på halva priset i grått & blått. Vackra färger och en underbar sådan så har du inte en redan så finner du den just vid länken ovan, sök bara på Gant så får du snabbt fram den för endast 499:- (ord. 999:-)!!!

Mitt morgontips då det är just den jag gillar att strosa runt i när jag är hemma <3

Och muggarna från Matteus finner du också HÄR.

Och om inte till dig själv varför inte den perfekta julklappen att ge bort för 500:-? Jag fick min just förra Julen och jag blev glad för denna mjuka paket som även kommer i en underbar låda för de detaljerna är också viktiga <3


Bra att veta att Åhléns har öppet köp i 60 dagar vilket gör det enkelt och praktiskt att köpa julklappar redan nu utan risken att man inte kan returnera den om den inte skulle passa. En morgonrock är dock inte så känslig i storlekarna …

Nu ska jag allt kicka igång denna söndag !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *