Att komma igång i december…

Idag efter en alldeles för lång uppehåll pga. operationer (tvt op och den i somras för att försöka fixa till lite mina ben) och stukad fot startade jag åter mitt kort på bästa gymmet i stan, Arena Fitness.

Borås har fantastiska fina gym överlag men det jag personligen gillar med just Arena Fitness är bland annat storleken då gymmet är stort, luftigt, man behöver inte tränga sig med andra så att man kan om man vill vara lite mindre synlig än på ett mindre gym.

Rent, fräscht och lyxigt så imorse hängde jag på låset när de öppnade för att köra mitt första pass. Måste erkänna att jag känner mig väldigt vilsen bland alla maskiner för även om det finns pedagogiska bilder på varje maskin så vet jag inte riktigt vilka jag ska göra tillsammans. Ska därför be min väninna Tania som jobbar även som PT sätta ihop ett litet program åt mig så att jag kan köra den istället för att lägga tid på att fundera, gå runt, titta på de osv., hahaha!

Rodd, 2,2 km på 10 minuter. Fotar alltid displayen för att jämföra och tävla lite med mig själv.

Kafé delen är inte så dum heller men idag tog jag bilen direkt efter för att åka åter till Picke sjön och gå en runda i någorlunda snabb tempo.

Från promenaden till ICA där jag handlade 2 Kinder kalendrar. Inte kanske de charmigaste att ge bort men det där med små söta paket med siffror på varje paket har jag gjort i flera år. Åkte sedan och lämnade dessa till Nicole och hennes bror Albin (Nicole är hos sin pappa och familj)

Något nyvakna men glada med mitt Kinder besök.

De ska till London onsdag-söndag så gissa om de är glada och planerar minutiöst vad som ska packas <3

Har verkligen haft en riktig skön helg med lite rörelse för kroppen och en massa tid där jag inte har gjort något speciellt alls och till skillnad från de som får panik när det inte händer något hela tiden så njuter jag av det.

Vissa av oss laddar energin då och det är precis så jag fungerar. För att vara social behöver jag vara ensam ibland =)

2 thoughts on “Att komma igång i december…

    1. Tyvärr inte… Läkaren har denna gång gjort ett fantastiskt jobb då jag har tagit del av vad han har gjort men nej, det blev en otrolig liten förbättring så svaret är dessvärre nej. Får leva med det misstaget som en gång gjordes för 9 år sedan och tänka att jag har åtminstone två friska ben <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *