Att börja i december …

Idag startade jag dagen med att ta bilen till Picke sjön där jag sprang en runda och gick en. 3,5 km light löpning (eget myntat begrepp för att förklara att det inte går fort =) och 3,5 km power walk.

Riktigt skönt trots att det var väldigt grått men de 6 grader i luften gjorde att jag blev varm väldigt snabbt.

Lagom mycket eller lite folk som rör sig nu runt denna sjö som jag bara älskar att gå eller springa runt.

Häromdagen hade jag köpt nya tights just för att jag ska komma igång nu efter operationen och allt. Jag ogillar de klassiska glansiga mot huden men dessa var alldeles perfekt.

Har tom. mailat gymmet Arena Fitness att jag nu kommer igen så imorgon ska jag träna inomhus och ta en promenad runt Picke igen.

Då jag har väldigt svårt att få ihop motion på vardagarna så måste jag definitivt inte hamna enbart i soffan på helgerna och använda åtminstone en kväll i veckan till att gå till gymmet. Tre gånger i veckan är ett måste helt enkelt och tycker att det är perfekt att börja i december när det är nog inte så vanligt att man kommer igång just denna månad som annars förknippas mest med lite extra av allt gällande mat och godsaker.

På vägen hem stannade jag och köpte en god shake och en sådan där nyttig sallad som jag bara älskar.

Ska njuta av en riktig skön helg utan några som helst planer förutom att röra mig och få färdigt en tenta i kriminologi som ligger och släpar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *