Att älska snygga jackor …

Är du en jackoman (= människa som älskar jackor) som mig så har jag 1/M och 1/L på denna snyggingen från exklusiva italienska märket Don Vanquisher. Muddarna i päls vid ärmen (syns på vissa bilder) är avtagningsbara, jackan är helfodrad vilket gör att du kan gå upp en storlek (är du en storlek S kan du ha M på denna jacka).

Varje gång jag har haft på mig min så har jag fått kommentarer om den, så galen snygg är den och det bästa är att endast de 4 jag tidigare sålt finns i Sverige. Ingen annan har den och i detta finns dess exklusivitet också för visst är det tråkigt med dyra jackor som flera har … Den risken finns inte med denna … Ordinarie pris kostar 23000:- men nu är den sänkt till hela 15.000:- plus eventuell frakt om den ska skickas.

Maila mig på michelacastellari71@gmail.com om du är intresserad av att köpa den.

Här på fina Bella med moddarna på …

En annan jacka från Don Vanquisher som är kvar i storlek L är denna skinnjacka i mjukt italienskt skinn med de läckra detaljerna som kännetecknar detta italienska brand.

Ordinarie pris är 8000:- och nu kostar den 4500:- plus ev. porto om den ska skickas.

Sist men absolut inte minst denna väst i storlek 40, ordinarie 7000:-, NU 4000:-

Mitt mail är som sagt michelacastellari71@gmail.com till er alla jackomaner =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *