Helt plötsligt händer det!

Helt plötsligt händer det är verkligen den givna rubriken på detta inlägg för det är inte ofta min dotter följer med mig på en promenad. Egentligen är det så sällan att ordet aldrig är mer rätt i sammanhanget men efter lite påtryckningar, hot och mutor så satte hon sig i bilen mot Pickesjön igår söndag runt 11 tiden.

Lite duggregn men rätt så skönt ändå och efter en liten speciell start då hon ville markera sitt ogillande och makt genom att gå i snigelfart med orden ”jag lovade att följa med dig på en promenad men inte att gå fort” så fick hon tillslut upp farten då hon kanske kom på att ju fortare vi gick desto fortare vi skulle komma hem =)

Jag älskar Pickesjön och jag älskar att få syre i naturen.

Förresten, genom att åka kollektivt till och från jobbet går jag 4000 steg mer än när jag tar bil så extra motion, billigare kostnader och miljötänk under de mörkare vintermånaderna då jag väljer att låta bilen stå parkerad här hemma till förmån för buss/tåg.

Ska bli intressant att se när Nicole följer med nästa gång =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *