Rosor och 81åriga Anita …

Den här servicen har jag haft sedan länge, började samla på den strax efter jag flyttade till Sverige och den är fortfarande helt bedårande söt.

När jag tog fram kopparna när vi drack kaffe och åt tårta för att fira min födelsedag kändes det lite som att man ”lekte” och att det var en dockservice man höll i handen.

Storleken på kopparna är en av de många sakerna som har förändrats under åren. Idag är det knappast någon som serverar kaffe eller thé i sådana mini koppar. Istället är det stora koppar som finns i våra hem numera även om känslan är annorlunda med ”det som var”.

Idag tog jag fram min rosen service för att det är trots allt söndag och varför inte ge sig själv en liten lyxig känsla med något som enkelt som att ta fram fin koppen? =)

Har tom. Julservicen från Fyrklövern för på den tiden kändes det viktigt men det var även då jag bytte gardiner till Jul och Påsk, sådant jag aldrig skulle göra idag vilket kan tyckas tråkigt men så mycket skönare att avstå.

Startade min dag med att åka och handla för behövde köpa kattmat, olivolja och vinäger (som jag alltid har på mina sallader) och så lite annat då kylskåpet kändes väldigt tom.

Nu ska jag dricka lite kaffe och titta på Nyhetsmorgon som just nu besöker Anita, Sveriges coolaste influenser som är 81 år gammal!!!

Hon tränar aktivt, har solisar på sina bilder för att se ännu coolare ut och är hur snygg som helst. In och följ henne på Instagram, det har jag precis gjort …

Mogna bloggare anses vara en av de yrken som efterfrågas då alla som figurerar på sociala medier behöver inte vara mellan 18-25, vi andra behövs också =)

Önskar dig en skön söndag, jag ska om en stund ge mig ut på en PW efter att ha sett Anita …

One thought on “Rosor och 81åriga Anita …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *